fbpx
Eva bijzondere ervaring Happy Life Retreat Ibiza

Eva

Deze week heeft mijn bewustzijn vergroot en de punten blootgelegd waar ik vanaf nu alle aandacht wil aan geven; Neutraal worden in emoties door een ochtendritueel te integreren. Stilstaan bij emoties en ze doorvoelen. Woorden te gebruiken die mogelijkheden creëren ipv weerstand. Als ik goed voor mezelf zorg kan ik pas anderen wat geven. Steviger leren staan in mijn ondernemerschap waarbij energie allesbepalend is.

De ervaring van Ramona als ondernemer werkte in onze energie als een groot voordeel. De flow komt vanzelf als IK eerst voor mezelf zorg. De grenzen worden dan ook energetisch gewaarborgd. Zachter zijn voor mezelf zodat ik zachter kan zijn voor anderen. Als ik angst voel of irritatie zorgen dat ik ALTIJD eerst neutraal ben alvorens gesprek aan te gaan.

Bedankt voor de hele fijne week, het heerlijke eten, de goede kijk op de patronen doorbreken die voor mij van toepassing zijn. Het klopte precies! Ik ben dankbaar voor deze fantastische week die zo noodzakelijk was voor mijn selfcare. Ik ga vol met positieve energie terug naar huis en voel mij sinds maanden weer super goed!