fbpx

Tijdens de Happy Life Retreat nemen we jou mee terug naar de basis. Opnieuw verbinden met je gevoel en je lichaam. Je echte ik terug vinden én ontdekken waar je heen wilt in je leven. Door middel van onder andere mindfulnessoefeningen, yoga, coaching, ademwerk en opdrachten brengen we je weer in contact met jezelf. Je werkt aan je lichaam, overtuigingen, onopgeloste trauma’s en zelfvertrouwen en krijgt tools aangereikt om richting te geven aan je leven.

Dagelijks begin je de dag met een heerlijke yoga- en mindfulnessles van één van de beste docenten van het eiland. Gevolgd door een inspirerende coachingsessie en aansluitend een heerlijke gezamelijke lunch. Daarnaast worden er diverse workshops gegeven voor extra verdieping in je proces. 

In deze fijne omgeving investeer je in je persoonlijke ontwikkeling en maak je weer verbinding met je authentieke zelf. Tussen het afwisselende programma door heb je genoeg tijd voor jezelf. Om bijvoorbeeld lekker een boek te lezen, bij het zwembad te liggen of de prachtige omgeving te verkennen.

Daarnaast kom je ook nog eens op de meest unieke plekken van het eiland, maak je plezier, wordt je omringd door de prachtige natuur en verwennen we je met heerlijk en gezond eten! Heb jij behoefte om tot jezelf te komen?!

Dan is deze retreat écht iets voor jou!

Yoga & mindfulness

Er staat o.a. yoga en mindfulness les op het programma van de Happy Life Retreat op Ibiza

Tijdens de Happy Life Retreat worden dagelijks yogalessen gegeven toegankelijk voor elk nivo. Yoga heeft een positieve invloed op lichaam en geest en helpt om uit het hoofd en in het hart te komen. De yogadome waar de lessen plaatsvinden heeft prachtig uitzicht over het platteland van Ibiza. Afgestemd op de behoefte van de groep geeft onze yogadocente les in verschillende vormen van yoga. Ook wordt er aandacht besteed aan meditatie en mindfulness.