fbpx
Hilde life changing ervaring Happy Life Retreat Ibiza

Hilde

Om maar even met de deur in huis te vallen. Jeetje wat een ervaring!! Al voor de retreat voelde ik een verbinding. Ramona beantwoorde zonder te weten mijn gevoel en ontving me met open armen om deel te nemen aan de retreat. De retreat beantwoorde alles waar ik voor kwam.

Je wordt op alle facetten verzorgd, geopend en geïnspireerd. Zo was bijvoorbeeld het eten en de yoga heerlijk en heel helpend tijdens het proces. En bouwde de coachingsessies zich prachtig op en geven je een helder beeld over jezelf. Mij heeft de retreat mijn ogen geopend! Het heeft me geholpen veel oude pijnen los te laten en een opening te vinden in de wereld, waar ik al zolang naar opzoek was. Het heeft ervoor gezorgd dat ik inzie dat er veel meer in het leven aanwezig is om voor te leven!

Ik zeg met heel mijn hart dat het voor mij een “life changing experience” is. Ik voel me weer herenigd met mezelf en mijn hart.”The new me” is geboren! Ik ben dan ook klaar om mijn eigen pad te gaan volgen.

Iedereen die bijdraagt aan de retreat is een professional. Ik ben iedereen en ook de groep ontzettend dankbaar! Als ik je bij deze dan iets kleins mee mag geven… Mocht je dit nu lezen en je weet, voelt aan alles in je dat dit iets voor jou is. Alsjeblieft zie dit dan als teken en doe het! Waag de sprong, want er ligt zoveel moois op je te wachten. Dit wens ik iedereen toe!