fbpx

One Day Retreat

Heb jij normaal al lekker vakantie gehad maar nu niet? Boek dan een One-Day-Retreat! Zit er voor jou dit jaar geen vakantie of retreat buiten Nederland in en heb jij behoefte aan een grote dosis positiviteit? 

Tijdens onze inspirerende One-Day-Retreat laten we je ervaren hoe mindfulness, yoga en coaching meer rust, balans en geluk in jouw leven kan brengen.

In onze drukke maatschappij willen we vaak alles; een fijne baan, een relatie, een leuk sociaal leven én ook nog eens gelukkig zijn! Hoe bereik je dat? En belangrijker nog; hoe hou je dat vast? Los van dat we al zoveel ballen hoog moeten houden, staan onzekerheden, angsten, negatieve gedachtes en beperkende overtuigingen ons vaak in de weg om een gelukkiger leven te creëren. Tijdens deze mini retreat reiken we jou concrete handvaten aan om negatieve patronen te doorbreken en daar gezondere gewoontes voor in de plaats te zetten zodat je in balans je doelen kan bereiken.

Wil jij lekkerder in je vel zitten, meer plezier en voldoening uit je leven halen en heb je zin in een leuke dag die helemaal om jou draait?

Dan is deze eendaagse retreat iets voor jou! ♥

One Day Retreat in Nederland (Rotterdam)

Voor wie is deze One Day Retreat

We willen allemaal het liefst van al in onze kracht staan en een leuk en betekenisvol leven leiden. Dat wil zeggen, dat we ons leven zo inrichten dat het past bij onze talenten en wie we zijn in de kern. Dat kan alleen als we een goede connectie hebben met onszelf. Soms staan trauma’s en overtuigingen, vaak ontstaan in het verleden, ons in de weg om daar te komen.

Herken jij jezelf in één of meerdere van onderstaande dingen? Dan is deze One-Day-Retreat zeker iets voor jou! 

 • ik wil lekkerder in mijn vel zitten
 • ik wil meer energie
 • ik wil me ontspannen voelen 
 • ik wil weten wat echt bij me past
 • ik wil beter naar mijn gevoel leren luisteren
 • ik wil meer (zelf)vertrouwen hebben
 • ik wil mijn bewustzijn vergroten
 • ik wil emoties verwerken
 • ik wil mijn grenzen beter kunnen aangeven
 • ik wil positiever denken
 • ik wil mijn zelfliefde en eigenwaarde vergoten 

Copinggedrag

Heel veel van bovengenoemde zaken staan met elkaar in verband. Zo kan een persoon die last heeft van perfectionistisch gedrag of altijd controle wil hebben zich in de kern heel onveilig voelen en angsten hebben. Die meestal al in de jeugd zijn ontstaan. We ontwikkelen dan een manier om met die angsten om te gaan door in perfectionisme of controlegedrag te schieten. 

Dit noemen we copinggedrag. Dit kunnen we zien als een mechanisme om maar geen pijn te hoeven voelen. Het probleem is alleen dat we er schijnveiligheid mee creëren en nooit het echte zelfvertrouwen, gezonde zelfbeeld en de draagkracht die we nodig hebben om vanuit vertrouwen het leven te kunnen leiden.

Vaak proberen we de leegte die we in onszelf voelen op te vullen door in verslavend gedrag te vluchten. Door bijvoorbeeld overmatig eten, dwangmatig sporten, roken, teveel drinken of welke vorm van verslaving dan ook. Of we zoeken de erkenning buiten onszelf en willen bevestiging van een ander om ons compleet te kunnen voelen.

Emoties leren verwerken

Door beter op onszelf afgestemd te zijn, door emoties dus beter te kunnen voelen en ze te durven toestaan en daarmee te verwerken, verdampen de emoties. Zo kan het reservoir van emoties zich stukje bij beetje legen zodat er ruimte ontstaat om te zijn wie we werkelijk zijn in de kern. De lading die aan de onverwerkte emoties vast zit, ook wel trauma-energie genoemd, verdwijnt dan. Dit maakt dat we keuzes kunnen gaan maken vanuit ons hoogste bewustziin (liefde, compassie en wijsheid) en niet meer vanuit angst. Wat altijd een beter leven als uitkomst geeft.

Velen van ons hebben dit in hun jeugd nooit geleerd en zijn opgevoed door ouders die dit zelf wellicht ook niet onder de knie hadden. Op het moment dat wij ons niet meer door oude (vaak overgeërfde) pijnlijnen vanuit onze jeugd laten leiden en weten hoe we met deze emoties om moeten gaan, gaat er een wereld voor ons open. Waarin ruimte ontstaat om echt te zijn wie we zijn. 

We gaan tijdens deze One-Day-Retreat in de vorm van een interactieve workshop met bovenstaande materie aan de slag. Zodat er inzicht ontstaat waar jij voor jezelf verandering in aan kan brengen. 

Programma One Day Reteat

11.45 uurOntvangst
12.00 uurYoga & mindfulness
13.00 uurTea break + healthy bite
13.15 uurCoaching
15.30 uurMoodboards maken + groene smoothie
17.00 uurEinde  + uitreiking goodiebags
  

Prijs One Day Retreat

De prijs voor deze inspirerende One-Day-Retreat is € 89,- per persoon. Kom je met een vriend(in) dan krijg je samen 10 euro korting.

Inclusief:

 • Een fijne yoga & mindfulness les (voor alle nivo’s toegankelijk)
 • Een heerlijke groene smoothie en healthy bites
 • Een coachingsessie met uitleg over de theorie en praktijkopdrachten
 • Moodboards maken 
 • Een goed gevulde goodiebag 
 • Een online 1 op 1 coachingsessie als aftercare 
 • Alle materialen en handouts
 • Onbeperkt thee en fruitwater
 • Een E-book met 7 waardevolle mindfulnesstips
Locatie: Rotterdam 
 
We hebben slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!  VOL=VOL 
Uiteraard houden wij de Corona regels aan qua afstand.