fbpx

One Day Retreat

Wil jij meer stralen en in je kracht staan?! 

Onze One-Day-Retreats worden niet alleen ervaren als een heerlijk moment voor jezelf, maar vooral als een leerzame dag die praktische handvaten en inzicht geeft in je overtuigingen, negatieve gedachten, emoties en onverwerkte trauma’s. Kortom alles wat ons in de weg staat om écht van het leven te genieten.

Je leert onder andere;

 • hoe je meer in contact met je gevoel staat
 • hoe je innerlijke rust en balans creëert
 • hoe je emoties doorvoelt en trauma verwerkt
 • hoe je je dromen & doelen bereikt

Na deze mini retreat herken je de signalen van je lichaam veel beter, weet je wat jij nodig hebt om je goed te voelen en ga je met vernieuwde energie en inspiratie naar huis.

De eerste editie op Ibiza staat nu op de agenda! Er zijn nog een aantal plekjes vrij. Onze One-Day-Retreats zijn altijd snel uitverkocht, dus wees er snel bij! VOL=VOL

 •  Ibiza 11 juni 2022 

Wil jij meer zelfliefde, lekkerder in je vel zitten, meer plezier en voldoening uit je leven halen én heb je zin in een leuke ervaring die helemaal om jou draait?

Dan is deze retreat iets voor jou! ♥ 

One Day Retreat in Nederland (Rotterdam)

Prijs One Day Retreat

De prijs voor deze inspirerende One-Day-Retreat is € 99,- per persoon. Kom je met een vriend(in) dan krijgen jullie beide 10 euro korting.

Inclusief:

 • Een fijne yoga & mindfulness les (voor alle nivo’s toegankelijk)
 • Een heerlijke groene smoothie
 • Een coachingsessie met uitleg over de theorie en praktijkopdrachten

Plus als aftercare:

 • Een 1 op 1 coachingsessie (telefonisch of online)
 • Een E-book met 7 waardevolle mindfulnesstips
 • Een E-book emoties doorvoelen en verwerken

Programma One-Day-Retreat

09.15 uurOntvangst
09.30 uurYoga en mindfulness experience
11.00 uurBreak + smoothie
11.30 uurCoaching
13.15 uurEinde
  
  

Voor wie is deze One-Day-Retreat

We willen het liefst allemaal gelukkig zijn en een leuk en betekenisvol leven leiden. Dat wil zeggen, dat we ons leven zo inrichten dat het past bij onze talenten en wie we zijn in de kern. Dat kan alleen als we een goede connectie hebben met onszelf. Vaak staan trauma’s en overtuigingen uit het verleden ons in de weg om daar te komen.

Herken jij jezelf in één of meerdere van onderstaande dingen? Dan is deze One-Day-Retreat zeker iets voor jou! 

 • ik wil lekkerder in mijn vel zitten
 • ik wil me ontspannen voelen 
 • ik wil beter naar mijn gevoel leren luisteren
 • ik wil meer (zelf)vertrouwen en zelfliefde
 • ik wil positiever denken 

Copinggedrag

Heel veel van bovengenoemde zaken staan met elkaar in verband. Zo kan een persoon die last heeft van perfectionistisch gedrag of altijd controle wil hebben zich in de kern heel onveilig voelen en angsten hebben. Die meestal al in de jeugd zijn ontstaan. We ontwikkelen dan een manier om met die angsten om te gaan door in perfectionisme of controlegedrag te schieten. 

Dit noemen we copinggedrag. Dit kunnen we zien als een mechanisme om maar geen pijn te hoeven voelen. Het probleem is alleen dat we er schijnveiligheid mee creëren en nooit het echte zelfvertrouwen, gezonde zelfbeeld en de draagkracht die we nodig hebben om vanuit vertrouwen het leven te kunnen leiden.

Vaak proberen we de leegte die we in onszelf voelen op te vullen door in verslavend gedrag te vluchten. Door bijvoorbeeld overmatig eten, dwangmatig sporten, roken, teveel drinken of welke vorm van verslaving dan ook. Of we zoeken de erkenning buiten onszelf en willen bevestiging van een ander om ons compleet te kunnen voelen.

Emoties leren verwerken

Door beter op onszelf afgestemd te zijn, door emoties dus beter te kunnen voelen en ze te durven toestaan en daarmee te verwerken, verdampen de emoties. Zo kan het reservoir van emoties zich stukje bij beetje legen zodat er ruimte ontstaat om te zijn wie we werkelijk zijn in de kern. De lading die aan de onverwerkte emoties vast zit, ook wel trauma-energie genoemd, verdwijnt dan. Dit maakt dat we keuzes kunnen gaan maken vanuit ons hoogste bewustziin (liefde, compassie en wijsheid) en niet meer vanuit angst. Wat altijd een beter leven als uitkomst geeft.

Velen van ons hebben dit in hun jeugd nooit geleerd en zijn opgevoed door ouders die dit zelf wellicht ook niet onder de knie hadden. Op het moment dat wij ons niet meer door oude (vaak overgeërfde) pijnlijnen vanuit onze jeugd laten leiden en weten hoe we met deze emoties om moeten gaan, gaat er een wereld voor ons open. Waarin ruimte ontstaat om echt te zijn wie we zijn. 

We gaan tijdens deze One-Day-Retreat in de vorm van een interactieve workshop met bovenstaande materie aan de slag. Waarbij jij praktische handvaten krijgt om je eigen leven te verbeteren.